Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,91 Ft
Euró
393,05 Ft
Font
457,08 Ft
Bitcoin
66,595 $

Kim Kardashian térdelve ismét megmutatta vadító testét

Tipikus példája annak, amikor elég egyetlen egy kép, hogy az emberek „megőrüljenek”, különösen a férfiak. Igen hamar közel 2 millió like futott be.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Tipikus példája annak, amikor elég egyetlen egy kép ahhoz, hogy az emberek „megőrüljenek”, különösen a férfiak. Igen hamar közel 2 millió like futott be rá.

Vannak pillanatok, amilkor száz sorban is nehéz lenne jellemezni egy képet, az annyira magával tudja ragadni az embert. A sztárok közül ezt sokan ki is használják, és olyan felvételeket posztolnak, amik már-már arcpirítóak. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ugyanakkor vigyázniuk kell, mert a közösségi média szigorú szabályai rájuk is vonatkoznak. Láthattunk már példákat szankciókra, amikor egy világhírű személyiség átlép egy határt, és az nem marad következmény nélkül.

Ez javarészt a ritkább esetek közé sorolható, de Kim Kardashian West rendre a tűzzel játszik. Olyan erotikus képeket oszt meg magáról, melyek talán az Instagram moderációs rendszerének is feladja a leckét.

Jennifer Lopez egészen pikáns dekoltázsos képsorozatát még Lewis Hamilton is likeolta

Természetesen az Instagram is szépen profitálhat a sztárból, akinek már több mint 192 millió követője van. Egy igazi ikon, egy márka, aki rengeteg ér, és már egy posztja is dollár százezrekbe kerülhet a hirdetőknek.

Kim legutóbb sem vett vissza, és egy egészen elképesztő szexi fehérneműs képet osztott meg magáról, miközben térdelve ül és úgy néz a kamerába, mindezt felülnézetből. A dekoltázsa önmagáért beszél…

Óriási verést mért az Arsenal a Chelsea-re, jönnek Szoboszlaiék

Az Arsenal több mint magabiztosan győzte le a Chelsea-t a Premier League aktuális fordulójában, a nagy londoni derbin.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.

Túlterhelte a FoxPostot a Vinted akciója

A Vinted rövid ideig tartó ingyenes szállítási akciója extrém terhelést okozott a FoxPost csomagküldő rendszerében, ami az ügyfelek számára is érezhető problémákat eredményezett.