Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Kim Dzsong Un azt akarta, Putyin szálljon be először a limuzinba (videó)

Kim Dzsong Un és Vlagyimir Putyin másodperceken át győzködte egymást, majd végül az orosz elnök szállt be először a páncélozott limuzinba.

...svg content...Fotó: EPA/GAVRIIL GRIGOROV / SPUTNIK / KREMLIN
Ázsia

Kiss László

Szerkesztő

2000 óta nem volt példa arra, hogy Oroszország elnöke Észak-Koreában járjon. Tavaly Észak-Korea vezetője látogatást tett az oroszoknál, ami szintén nagy sajtóvisszhangot kapott, akárcsak a mostani találkozó, amit Észak-Koreában bonyolítottak le.

Mint arról korábban beszámoltunk, Putyin több megállapodást is kötött Észak-Koreával, de azt tagadják, hogy az északiak fegyvereket küldenének az oroszoknak az ukrán frontra. Kim Dzsong Un már nagyon várta Putyint, akivel jó viszonyt ápol, és méltó módon fogadta. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Mint azt a videóban is látni fogjuk, másodperceken át győzködték egymást, ki szálljon be elsőként a páncélozott limuzinba. Végül Putyin volt az, és közösen keltek útra, hogy a szállodában folytassák a beszélgetést, ahol minden bizonnyal a legmagasabb biztonsági készültség volt érvényben.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.