Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Kigyulladt egy kétszáz négyzetméter alapterületű raktárépület Budapesten (videó)

A Tények egy videót is megosztott a tűz esetről, amit időközben sikerült eloltaniuk a helyszínre kiérkezett fővárosi tűzoltóknak.

...svg content...Illusztráció/Pixabay
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Tények jelentette, hogy kigyulladt egy budapesti raktárépület a XII. kerületben. A Szanatórium utcában csaptak fel a lángok, még hétfőn, de szerencsére egy használaton kívüli raktárépületről volt szó.

A fővárosi tűzoltók öt vízsugárral akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Sérültekről nem számoltak be, de a Tények stábja közzétett egy videót, amin a nagy füst látható, nem messze a raktártól. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

„Kigyulladt egy kétszáz négyzetméter alapterületű, könnyűszerkezetes raktárépület Budapest XII. kerületében, a Szanatórium utcában, hétfőn délután. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A tűz nem érintette a szomszédos épületeket.” – írja a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Rekordok sora jelzi, hogy a Föld a valaha mért legforróbb napjait éli át

A Föld két egymást követő napon is megdöntötte saját hőmérsékleti rekordját, riasztó mérföldkövet állítva a globális felmelegedés történetében.