Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Kiderült, mikor kaphatják meg az oltást azok, akiknek elhalasztották az időpontját

Kiskunhalas, 2021. március 7. A Pfizer-BioNtech koronavírus elleni vakcinái fecskendõkben elõkészítve az oltáshoz a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház egyik oltópontján 2021. március 7-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Jövő héten kerül sor a 60 év alatti krónikus betegek oltására a Koronavírus Sajtóközpont szerint.

Az ATV Híradó megkeresésére mondta el a Koronavírus Sajtóközpont, hogy a 60 év alatti krónikus betegek elhalasztott oltására a jövő héten második felében kerülhet sor. 

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Csütörtökön 74 ezer ember kapott SMS-ben tájékoztatást arról, hogy a hétvégén az AstraZeneca oltóanyagával kaphatnak oltást, de ezt pénteken a hatóságok adathibára hivatkozva visszavonták. 

Ehhez képest, mivel az oltóanyag megérkezett az oltópontokra, aki megjelent és jogosult az oltásra, megkapta a vakcinát. Azok a 60 év alatti krónikus betegek, akiknek a hétvégére ígérték az oltást, majd lemondták, és ezért nem jelentek meg a helyszíneken, jövő héten kaphatják meg a koronavírus elleni vakcinát.

A Sajtóközpont tisztázta, hogy az elhalasztott oltások pótlásáról részletesebben az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján kaphatunk majd információt.