Kiderült, mekkora esküvője lesz Rácz Jenőéknek

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2021.április.21 - 10:31

Gyuricza Dóri adott választ a kérdésre, aminek nyilván a COVID-hoz is köze lehet, mely még mindig jelen van a Földön, és sok halálos áldozatot követel.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy eljöjjön a nagy nap, amikor Rácz Jenő és Gyuricza Dóri hivatalosan is összekötik az életüket. Régóta készülnek az eseményre, mely eddigi életük legszebb pillanata lesz.

Valószínűleg mindketten meg fogják könnyezni a nagy pillanatot, hiszen még egyikőjüknek sem volt hasonlóban része, és nagyon, őszintén szeretik egymást. Ez szinte minden mozdulatukból látszik, nem lehet kérdés.

A koronavírus ideje alatt nyilván sokkal nehezebb tervezni, de ez most teljesen más, mint egy évvel ezelőtt, hiszen tavaly nyáron még nem voltak elérhetőek a vakcinák. Emiatt sokan lemondták az eseményüket, vagy azt lagzi, vendégek nélkül rendezték meg.

Valószínűleg már minden fontosabb elem a helyén van Dóriék esküvője kapcsán, ami ezen a nyáron lesz. Az azonban most kiderült, hogy nem lesz nagy esküvő, hiába gondolták sokan ennek ellenkezőjét.

Rácz Jenő menyasszonya megmutatta, mennyire erős egy fekete-fehér színkombináció

„Hamis! Az én családom nagy része Brazíliában van, Jenőé pedig Ausztráliában. A COVID-helyzet miatt pedig egyelőre hálásak leszünk, ha azt itteni barátainkkal fogunk tudni ünnepelni… Persze relatív, hogy kinek, mi számít nagynak.” – válaszolt arra az állításra Dóri az Instagram oldalán, hogy nagy esküvőjük lesz.