Rácz Jenő menyasszonya megmutatta, mennyire erős egy fekete-fehér színkombináció

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2021.április.20 - 12:39

Gyuricza Dóri imádja a fekete színt, rengeteg ilyen ruhadarabja van, de most megmutatta, milyen az, ha mindezt a fehérrel kombináljuk.

A divat világa részben a színekről, annak kombinálásáról is szól, szóval nemcsak a formákról beszélhetünk, amik szintén legalább annyira fontosak. Ez is legalább annyira művészi tud lenni, mint bármi más, legyen szó például a festészetről, vagy a fodrászatról.

Mint azt már korábban is írtuk, a lehetőségek tárháza szinte végtelen, és ha valamire, akkor ez a színekre biztosan igaz lehet. Ez még nem jelenti azt, hogy adott esetben egy egyszerű fekete, vagy fehér szín ne lehetne látványos.

Személy szerint mi is imádjuk ezt a két színt, még akkor is, ha az emberek többsége „nyitottabb” a színpalettát illetően. Néha jó ragaszkodni egyes szokásokhoz, de a nyitás is izgalmas tud lenni, mert erre is szükség van.

John Travolta lett Rácz Jenőből

Rácz Jenő szerelme köztudottan imádja a fekete színt, ugyanakkor pinkben is megmutatta már magát, mely legalább annyira dögös rajta. Most épp azt prezentálta, hogy milyen mutatós tud lenni a fekete-fehér színkombináció.

„A fekete nadrág-fehér póló kombo is lehet nőies. A lényeg mindig a részletekben rejlik. Vasárnapi outfit egy romantikus felsővel feldobva.” – írta a hivatalos Instagram oldalán megosztott bejegyzésében a szép menyasszony.