Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Kiderült, kiket perel be Xavi, aki szerint masszív hazugságokat találtak ki róla

A Barcelona edzője szerint kitalált történeteket kreáltak róla, és az öltözőben történtekről.

MTI/EPA/Toni Albir
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról beszámoltunk, jogi lépéseket tesz két újságíró ellen Xavi, aki szerint valótlan hírek láttak napvilágot róla – derült ki a Las Palmas elleni bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A Barcelona nyáron távozó edzője elmondta, hogy a kritikával nincs problémája, de van egy határ, amint most átléptek a sajtó munkatársai.

Közülük az egyik, bizonyos Javier Miguel azt állította egyik cikkében, hogy Xavi azt követelte az edzői stábtól egy egyeztetés során, hogy tegyék ki telefonjaikat az asztalra, hogy kiderülhessen, ki szivárogtat ki öltözői titkokat. Xavi azonban határozottan cáfolta, hogy ilyen valaha is történt volna. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Manuel Jabois, pedig egy rádióműsorban állította azt, hogy Xavi vállalahatatlan üzenetekkel bombázta. Bár később ugyan módosította a történetét és a következő alkalommal már úgy tálalta, hogy Xavi a közös ismerősein keresztül kritizálta őt, végül Jabois is perre készülhet – közölte a Sportal.

„Nem tűröm a hazugságokat vagy azt, hogy kitaláljanak dolgokat. Itt az ideje, hogy azt mondjam, elég volt. Masszív hazugságokról van szó, úgyhogy eljött a pillanat, hogy cselekedjünk” – fogalmazott Xavi, aki a szezon során már többször is kritikával illette a sajtót.

A Barcelona edzője úgy véli, hogy a negatív médiavisszhang csapata teljesítményére is hatással van. Ezek közé sorolta azt is, amikor egy decemberi cikkben a Barcelonát a „Bajnokok Ligája viccének” nevezték. Xavi többek között ezt is távozása egyik indokaként említette.

„Hálás vagyok, hogy az emberek azt szeretnék, hogy maradjak, de semmi sem változott. A klub érdekeit tartom szem előtt” – fogalmazott korábban Xavi, amikor arról faggatták, van-e bármi esély arra, hogy visszavonja a távozással kapcsolatos döntését.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.