Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Mióta itt jártál:

Kiderült, hogy Tóth Andi mennyire meztelenkedik otthon

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andi arra a kérdésre is választ adott, hogy mennyire meztelenkedik otthon, a négy fal között, ahol senki sem látja.

Andi arra a kérdésre is választ adott, hogy mennyire meztelenkedik otthon, a négy fal között, ahol senki sem látja.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Az emberek egy része imád otthon meztelen járkálni a szobákban. Vannak, akik ezt nagyon furcsának tartják, míg mások szerint ez teljesen természetes, különösen, ha nőkről van szó, illetve arról, hogy egyedül vagyunk otthon.

Többen például még egyedül is szégyenlősek, és nagyon ritkán meztelenkednek, míg egyesek, ahogy tehetik, rögtön mindent levesznek és meztelen testtel sétálgatnak ide-oda. A Bréking adásában ez is téma volt.

„Nem járkálsz meztelenül otthon?” – tette fel a kérdést Demcsák Zsuzsa Andinak.- „Nem!” – jött a határozott válasz. „Én sem.” – reagált Demcsák Andi válaszát követően. A fiatal énekesnő általában csak akkor meztelen, ha például kijön a fürdőből, majd bemegy a szobájába felvenni valamit.

Andit már nem egyszer támadták a közösségi médiában a testével, annak ellenére, hogy egy nagyon szexi és vonzó fiatal nő. Tisztában van azzal, hogy a combja nem a legvékonyabb, de ezt már elfogadta, nincs vele gondja.

Még a szíved is félrever, amikor meglátod Sarka Katát ebben a szettben

„Nem tudom, a combom világ életemben vaskos volt. Ezt pedig elfogadtam.” – mondta Andi a LifeTV műsorában, aki nem akar másoknak megfelelni, sokkal inkább arra koncentrál, hogy jól érezze magát a bőrében.