Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,04 Ft
Euró
394,01 Ft
Font
467,77 Ft
Bitcoin
64,247 $

Kiderült, hogy Tóth Andi mennyire meztelenkedik otthon

Andi arra a kérdésre is választ adott, hogy mennyire meztelenkedik otthon, a négy fal között, ahol senki sem látja.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Andi arra a kérdésre is választ adott, hogy mennyire meztelenkedik otthon, a négy fal között, ahol senki sem látja.

Az emberek egy része imád otthon meztelen járkálni a szobákban. Vannak, akik ezt nagyon furcsának tartják, míg mások szerint ez teljesen természetes, különösen, ha nőkről van szó, illetve arról, hogy egyedül vagyunk otthon. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Többen például még egyedül is szégyenlősek, és nagyon ritkán meztelenkednek, míg egyesek, ahogy tehetik, rögtön mindent levesznek és meztelen testtel sétálgatnak ide-oda. A Bréking adásában ez is téma volt.

„Nem járkálsz meztelenül otthon?” – tette fel a kérdést Demcsák Zsuzsa Andinak.- „Nem!” – jött a határozott válasz. „Én sem.” – reagált Demcsák Andi válaszát követően. A fiatal énekesnő általában csak akkor meztelen, ha például kijön a fürdőből, majd bemegy a szobájába felvenni valamit.

Andit már nem egyszer támadták a közösségi médiában a testével, annak ellenére, hogy egy nagyon szexi és vonzó fiatal nő. Tisztában van azzal, hogy a combja nem a legvékonyabb, de ezt már elfogadta, nincs vele gondja.

Még a szíved is félrever, amikor meglátod Sarka Katát ebben a szettben

„Nem tudom, a combom világ életemben vaskos volt. Ezt pedig elfogadtam.” – mondta Andi a LifeTV műsorában, aki nem akar másoknak megfelelni, sokkal inkább arra koncentrál, hogy jól érezze magát a bőrében.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.