Kiderült a Barcelona eladási terve, hogy januárban pénzhez jussanak

not image

A T-800-as

2020. november 8. - 12:12

A koronavírus okozta gazdasági válság miatt a Barcelonának a lehető leggyorsabban pénzt kell csinálnia, máskülönben fizetésképtelenné válhat.

A koronavírus okozta gazdasági válság miatt a Barcelonának a lehető leggyorsabban pénzt kell csinálnia, máskülönben fizetésképtelenné válhat.

Ehhez először a játékosoknak bele kell egyezniük a 30%-os fizetéscsökkentésbe. A többség még mindig nem ment bele ebbe, így ha ez így folytatódik tovább, januárra fizetésképtelenné válhat a legendás klub.

A Mundo Deportivo arról ír, hogy a kialakult helyzet miatt 5 játékostól is meg akarnak válni a következő átigazolási szezonban, mert egyszerűen pénzt kell csinálniuk. Depay és Eric Garcia pontosan emiatt nem csatlakozhatott a nyári időszak végén.

Dembelé lehet a legnagyobb távozó, akit egyszer már megpróbáltak eladni a Manchester Unitednak. A britek állítólag januárban vissza fognak térni, bár sok függ attól, hogy ki lesz az edző, mert a „vörös ördögök” a borzalmas eredmények miatt ismét váltás előtt állhatnak. A Juventus szintén érdeklődik a francia iránt, aki korábban a 820 percből csak 258 percet játszott.

Braithwaite nem győzte meg Ronald Koemant, ami azt jelenti, hogy tőle is el akarnak köszönni. Azon dolgozik a csapat, hogy új klubot találjanak a dánnak, és kapjanak érte némi pénzt. Ugyanez a helyzet Juniorral is, aki nem tudta megállni a helyét. A holland edző inkább Destre támaszkodik, mindkét oldalon.

A nap brazil csele: ennek a bőrözésnek szinte hangja volt – videó

Aleñá ugyancsak az a játékos, akire nem számítanak, és ha jó ajánlat érkezik érte, eladják. Kölcsönbe azonban nem akarják adni a futballistájukat. Végül, de nem utolsó sorsban Umtiti sem az a játékos, akivel terveznének. A sérülése nehezíti a transzfert, de a Lyon érdeklődött iránta. A magas ár lehet a legnagyobb probléma.