Dollár
388,93 Ft
Euró
397,14 Ft
Font
469,65 Ft
Bitcoin
22,952 $

Két szuper játékot kaparinthatunk meg ingyen Xbox konzolunkra

Fotó: Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021. március 19. - 10:13

A Microsoft korlátozott ideig két húzócímet kínál az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate tagoknak az alapcsomag mellé.

Garantáltan nem fogunk unatkozni, ha előfizetünk a konzolok Netflixének tartott Game Passre vagy Live Goldra, a redmondi techóriás ugyanis ismét óriási ajánlattal állt elő, amelyről kár lenne lemaradnunk.

Soron kívül Közel 180 ezer Yettel-ügyfélnek jár pénz, sms-ben kapnak értesítést az érintettek

A gamerek egy klasszikus kompetitív FPS-t, valamint egy arcade autós játékot tölthetnek le egy hónapon keresztül – abban az esetben, ha befizettek néhány ezer forintot, és aktiválták a fent említett szolgáltatásokat.

Az első játék a Rainbow Six Siege lesz, amely az Ubisoft Montreal stúdió 5v5 lövöldéje. A 2015-ben debütált FPS-ben vérbeli taktikai harcot vívhatunk ellenfeleinkkel egy zárt pályán, hasonlóan a CS:GO-hoz. A Valve alkotásához képest sokkal kifinomultabb harcrendszerrel és mechanikával rendelkezik a játék, így a reflexeinken kívül az eszünket is használnunk kell.

A másik ingyenesen kínált game a Dirt 5, ami egy egészen friss cím, hiszen a next-gen konzolok megjelenésekor dobta piacra a Codemasters stúdió. A ralis arcade kalandban több száz autó közül választhatunk, és bejárhatjuk Európa és az Egyesült Államok híres murváit, miközben krediteket gyűjtögethetünk, kihívásokat fogadhatunk el, melyek teljesítése után újabb verdákat oldhatunk fel.

A két játék egészen hónap végéig bezsebelhető, ezért ha eddig nem tettük meg, mindenképpen iratkozzunk fel a Microsoft valamelyik online szolgáltatására – megéri!