Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Két medve hajtott végre rajtaütést egy fánkszállító furgonon

A medvék kifigyelték a fánkszállítót, majd amikor úgy látták, tiszta a terep, lecsaptak a járműben lévő édességekre.

Fotó: Unsplash/Zdeněk Macháček
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Shelly Deano, a Joint Base Elmendorf-Richardson JMM Express üzletvezetője osztotta meg, hogy a sofőr általában nyitva szokta hagyni az ajtókat, amikor megáll a bolt előtt áruszállítás céljából, ám ezúttal egy anyamedve és egyik kíváncsi kölyke is a környéken jártak.

A két medve kifigyelte a fánkszállító furgont, majd amikor látták, hogy tiszta a terep, bemásztak a furgonba és gondolkodás nélkül lakmározni kezdtek a fánkokból és a süteményekből. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Noha Deano dörömbölni kezdett a furgon oldalán, jelezve a medvéknek, hogy ideje távozni, az édesszájú állatok 20 perc és rengeteg sütemény elfogyasztása után sem igazán kívántak távozni.

Deano megosztotta:

„Dörömböltem a furgonon, de nem mozdultak. Hallottam, ahogy feltörik a csomagokat, meg mindent. Úgy éreztem, hogy egyszerűen nem is érdekli őket.”

Miután nem sikerült a dörömböléssel elijeszteni a medvéket, a közeli katonai bázis biztonsági szolgálatát hívták segítségül, akik végül szirénákkal elijesztették őket. Kissé csalódottan kiszálltak a furgonból, majd komótosan a kisbolt és a közeli benzinkút körüli területen mászkáltak, míg végül visszamentek az erdőbe.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.