Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

19 órás késéssel szállt fel egy gép a budapesti reptérről, az utasok dühöngtek

Péntek délelőtt helyett csak szombat reggel indult el Budapestről egy gép a török riviérára.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A szombat 11:35-ös Sun Express Antalyaba tartó járata az utasok elmondása szerint technikai okok miatt nem indult el időben. Az indulás lehetséges időpontját folyamatosan eltolták, először 12:00-ra, majd műszaki hibára hivatkozva azt közölték az emberekkel, hogy 13:00-kor újabb tájékoztatást adnak számukra.

Majd kiderült, hogy átírták 16:00-ra az indulás dátumát. A 140 fős tömeg azonban már nem bírta a feszültséget étlen, szomjan – írta meg az utazomajom.hu. A beszámoló alapján ekkor mindenki kapott chipset, vizet és egy croissant-t. Amikor pedig eljött az 17 óra, azt közölték, hogy még mindig nem tudnak semmi biztosat mondani. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

Végül este fél 8-kor kaptak egy vouchert és kiengedték az utasokat a food court-be étkezni. A szakportál egyik olvasója szerint a vouchert egyetlen helyen lehetett felhasználni, ám az 21.00 órakor bezárt. Közel 150 embert pedig képtelenség volt ellátni élelemmel és/vagy itallal. Úgy tudni, terhes nők, idősek, gyerekek, kisbabák és cukorbetegek is vannak az utasok között.

Emellett olyanok is voltak, akiknek a gyógyszerei a poggyászban maradtak. De ma reggel már jó hírek érkeztek, miszerint 6 órakor elindult a gép. Aztán fény derült rá, hogy Antalya előtt elég sokat, pontosabban egy órát körözött a levegőben. Végül 9 óra előtt pár perccel kezdte meg a leszállást a törökországi reptéren, a landolásra helyi idő szerint 9.53 perckor került sor.

Korábban azt is megírtuk, hogy valószínűleg egy hajtóműbe került madár okozta tűz miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania egy ausztrál légitársaság repülőgépének múlt hétfőn Ausztráliban. A Virgin Australia Queenstownból Melbourne-be tartó gépén 67 utas és a hatfős személyzet tartózkodott. Állítólag az egyik hajtómű röviddel a felszállás után gyulladt ki, az esetről felvétel is készült.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.