Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Összecsukható késsel szúrta meg főnökeit egy magyar férfi Ausztriában

Kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, amelyet követően a grazi börtönbe vitték.

Fotó: Pixabay
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség gyilkossági kísérlet miatt nyomoz, miután egy magyar férfi szombaton késsel támadt a főnökeire Ausztriában, Graz környékén. Mint kiderült, az 56 éves sofőr egy fuvarozó cég alkalmazottja volt, amit egy 34 éves férfi, és annak 62 éves apja vezet. Ők Magyarországról utaztak ki egy nézeteltérést tisztázni a sofőrrel.

A Mandiner a Heute.at beszámolójára hivatkozva azt írja, az incidens során a sofőr megütötte a 34 éves főnökét, majd egy összecsukható késsel megszúrta. Ezt követően az idősebb cégtulajdonos a fia segítségére sietett, de a sofőr kiabálni kezdett vele, őt is megszúrta, mire a 62 éves cégvezető egy zseblámpával fejbe vágta. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Ezután az apa fiával együtt beült a teherautójukba, amivel érkeztek, és elhajtottak a helyszínről. Egy benzinkutas – aki tanúja volt a három személy vitájának – hívta a rendőrséget, akik a késelő elfogása érdekében lezárták az autópálya alagútjait. Végül sikerült elcsípniük és letartóztatták az 56 éves férfit – áll a cikkben.

A sebesülteket rövidesen egy közeli kórházba szállították, hogy megfelelő ellátásban részesülhessenek. A 62 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, műtétre is szükség volt, de már túl van az életveszélyen. Fia könnyű sérüléseket szerzett, mostanra már el is hagyhatta a kórházat, a sofőr pedig szintén könnyű sérüléseket szerzett.

Kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, a rendőrök azóta a kést is megtalálták. A férfit a grazi börtönbe vitték – teszik hozzá. Korábban arról is beszámoltunk, hogy hasba szúrtak egy kecskeméti férfit, aki ezután saját lábán ment be a kórházba. De arra is fény derült, hogy kóros elmeállapotban gyilkolt az újbudai rendőrgyilkos, ami miatt kényszergyógykezelést kap.

Tóth Gabit gyakrabban említették az online médiában tavaly, mint Szoboszlai Dominiket

Pedig a magyar klasszis labdarúgó nem kis eredményeket ért el, s nemzetközi szinten is hatalmas népszerűségre tett szert.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.