Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Hasba szúrtak egy kecskeméti férfit, aki ezután saját lábán ment be a kórházba

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a támadót.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábbi nézeteltérésük miatt hason szúrta ismerősét egy férfi – derül ki a police.hu oldalán megjelent közleményből. Mint írják, az incidens február 26-án, hétfőn történt Kecskeméten, a Batthyány utcában. A megsérült férfi ezt követően bement a kórházba, és mivel életveszélyes volt a sérülése, azonnal megműtötték.

Az orvosok közben értesítették a rendőröket, akik pár órával később, kedd reggel el is fogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves helyi férfit. A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók életveszélyt okozó testi sértés miatt őrizetbe vették a támadót, aki beismerő vallomást tett. Kezdeményezték letartóztatását – áll a közleményben.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy vasárnap reggel késelés történt egy boltban Japánban, amely miatt egy ember életét vesztette, kettő pedig megsérült. A régió fővárosában, Szapporóban a Seicomart kisbolt egyik alkalmazottja helyi idő szerint reggel 7 óra előtt nem sokkal értesítette a rendőrséget, hogy egy férfi agresszívan viselkedett, és egy konyhakésnek látszó tárggyal hadonászott.

A helyi hatóságok szerint három 40-60 év közötti alkalmazottat szúrtak meg és sebesítettek meg, egy 40 év körüli férfit pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta, később életét vesztette. Úgy tudni, egy 43 éves munkanélküli helyi lakost a helyszínen letartóztattak gyilkossági kísérlet gyanújával.