Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Életveszélyes késelés miatt hat embert vettek őrizetbe Pesterzsébeten

Összesen hatan vannak őrizetben, akik jelen voltak a támadás ideje alatt, melynek során egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Hétfő este történt a támadás Budapest XX. kerületében, a Széchenyi utcában 20 óra 30 perc körül. Két embert megvertek, egyiküket pedig egy bajonettel leszúrták, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

A 35 éves férfi jelenlegi állapota nem ismert, addig a társát könnyű sérülésekkel látták el. Az elkövetők a késelés után elmenekültek, miközben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

24 órán belül azonosították a hat feltételezett elkövetőt, akik közül az egyik önként jelentkezett a rendőrségen. Úgy tudni, hogy a verekedés nem spontán alakult ki, miután az egyik későbbi sértett kezdeményezte a találkozót a gyorsétterem parkolójában 27 éves haragosával, hogy konfliktusukat – amely egy nő miatt alakult ki – tettleg rendezzék. A 36 éves sértett egy barátját hozta magával (őt szúrták meg később), míg ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett.

A kiadott közleményben azt írják, a BRFK nyomozói a hat feltételezett elkövetőt június 18-án gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Pontos szerepük tisztázása a nyomozás további feladata.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.