Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Késelés Manhattanben: egy ember meghalt, ketten megsebesültek

A 38 éves áldozatot nyakon szúrták, míg egy 52 éves nőt a lábán, egy 31 éves férfit pedig a hátán sebesítettek meg.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Késelés miatt egy ember életét vesztette, ketten pedig megsérültek vasárnap este Manhattan East Village nevű részén – közölte a helyi rendőrség. A beszámoló alapján a 38 éves férfit, aki később elhunyt, nyakon szúrták.

Egy 52 éves nőt a lábán, egy 31 éves férfit pedig a hátán sebesítettek meg. A rendőrök szerint az incidens nem sokkal 18 óra előtt történt, amelyet követően mindhárom sérültet kórházba szállították, sajnos azonban egyikük belehalt a sérüléseibe. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A New York Post azt írja, a rendelkezésre álló információk szerint a nő állapota válságos, a fiatal férfi állapota stabil. A támadót, aki egy 30 éves férfi, a helyszínen őrizetbe vették, egyelőre nem emeltek vádat ellene.

Egy közlemény szerint folyamatos a rendőri jelenlét a környéken, egyéb információt viszont nem árultak el a történteket illetően. Egyelőre azt sem tudni, mi motiválta arra a támadót, hogy ezt tegye, valamint az is kérdéses, ismerte-e az áldozatokat.

Korábban azt is megírtuk, hogy hat embert vettek őrizetbe, miután múlt hétfőn este támadás történt Budapest XX. kerületében. Valamint bebizonyosodott, hogy nem terrorcselekmény történt Prágában, amikor egy férfi több embert megtámadott egy benzinkúton.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.

Elutazott Párizsba a magyar úszóválogatott, Milák viszont nem tartott velük

A szövetségi kapitány mondta el, hogy a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka miért maradt itthon egyelőre.

Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Annak ellenére, hogy több mint 2000 külföldi embercsempészt engedtek szabadon, a magyar büntetés-végrehajtási intézetek kapacitása továbbra is teljes kihasználtságon van.