Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Újra megtenné – így nyilatkozott a HÉV megállóban lánya zaklatóját megsebesítő apa

Az RTL-nek nyilatkozott a lánya egyik zaklatóját vasárnap dulakodás közben megsebesítő apa, aki elmondása szerint azt tette, amit minden apa tett volna a helyében.

Illusztráció. Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Bűnügy

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Vasárnap vettek őrizetbe a rendőrök egy férfit, aki egy szóváltás, majd dulakodás után egy tapétavágóval megvágta egy másik nyakát. Mint később kiderült, a gyanúsított azért tett így, mert egy három főből álló csoport zaklatta a lányát. Azóta elengedték, de garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indult eljárás.

Az RTL Klub Híradója érte el az apát, aki elmondta, lánya sírva hívta az állomásról és még akkor is zokogott, amikor találkoztak Kerepesen. Hozzátette, a zaklatók voltak azok, akik először ütöttek: „Odaálltam eléjük, hogy ne menjenek tovább, várjuk meg a rendőrséget, illetve felelősségre vontam őket, mint minden apa, hogy képzelik ezt, hogy az én lányommal ezt csinálják. Abban a pillanatban is már ütött az első felém.” Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Hozzátette, a dulakodás alatt úgy érezte, nincs más választása, mint használni a kést, és nem bánta meg azt, amit tett, újra meg is tenné, hogyha a gyermekét kellene védenie. Korábban a zaklatott lány és édesanyja is megszólalt, arról itt írtunk bővebben.