Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,08 Ft
Euró
378,28 Ft
Font
441,15 Ft
Bitcoin
41,491 $

Kempf Zozo szerint nem a teljesítményük miatt estek ki az Ázsia Expresszből

Zozo és Brúnó ugyan csalódottak, hogy nem lehetnek ott az Ázsia Expressz döntőjében, tudják jól, miért estek ki.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi döbbenet ült ki az arcokra, amikor kiderült, hogy az Ázsia Expressz legerősebb párosa, Zozo és Brúnó kiestek a döntő kapujában. Egyszerűen balszerencsések voltak, náluk volt a hazautat jelző boríték.

Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy Hegyes Berciék totálisan szétestek, veszekedtek egymással és gyakorlatilag biztosak voltak abban, hogy búcsúznak. Nem így lett, és végül az a páros esett ki, akik a leginkább megérdemelték volna a döntős szereplést. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Zozo az interjújában elmondta, nincs okuk szomorkodni, csalódottnak lenni, mert egy olyan kalandot csináltak végig, amit nagyon kevés ember próbálhat ki. Hozzátette, szerinte ők voltak az a páros, akik a legjobban érezték magukat.

„Egy percig sem szomorkodtunk, és most sincs rá okunk, hiszen nem a saját teljesítményünk miatt estünk ki, hanem lényegében egy szerencsétlen döntés miatt.” Brúnó sem érzi magát letörtnek, sokkal inkább az van benne, hogy lekerült egy nagyobb teher a vállairól.

Brúnó azon a véleményen van, ők már nyertek ezzel a játékkal, egy barátságot mindenképpen. Ez egy olyan kaland volt számukra, amit sosem felednek el, miközben Ördög Nóri figyelmeztette Hegyes Berciéket, pontosan emiatt sosem szabad feladni, az utolsó másodpercig hinni kell, hiszen mindig ott van a fordulat lehetősége.

A gázai konfliktus kezdete óta Irán 127 kivégzést hajtott végre

Emberi jogi csoportok szerint Iránnak "jól jött" a véres konfliktus Izrael és a Hamász között, ugyanis míg mindenki a háborúra figyelt, Irán kivégzett 127 embert.