Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Kellemetlen kérdésekkel bombázták Modricot, videón, ahogy kivonul az interjúzónából

Egy ideig türelmesen válaszolt a kérdésekre, aztán szó nélkül távozott.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Filip Singer
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Horvátország eddig nem nyújtott túl pazar teljesítményt az Európa-bajnokságon, hiszen először a spanyol válogatott aratott győzelmet ellenük, majd Albániával játszottak egy döntetlent, melynek eredményeképpen egy ponttal állnak a B csoport utolsó helyén.

Mindez azért is meglepő, mert a horvátok a legutóbbi két világbajnokságon elsöprően remek eredménnyel végeztek, mindkét vb-n dobogósok lettek. Most azonban sokak meglepetésére harmatos a teljesítményük, ami kérdéseket vet fel a hétfői, olaszok elleni mérkőzés kapcsán. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Noha látványosan gyengén teljesít a csapat, a horvát klasszis, Luka Modric perceken keresztül türelmesen hallgatta az újságírók kérdéseit a hamburgi vegyes zónában, ám végül elege lett.

Egy riporter arról kérdezte, mennyire érzik a veteránok Zlatko Dalic szövetségi kapitány bizalmát a fiatalokkal szemben, Modric nemes egyszerűséggel fogta magát és kisétált az interjúzónából. Az esetről videó is készült:

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!