Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,46 Ft
Euró
391,42 Ft
Font
465,77 Ft
Bitcoin
63,625 $

Keleti Andrea bikiniben is az egyik legvonzóbb nő

Keleti Andreai a magyar Jennifer Lopez is lehetne, ráadásul ő nem dollármilliókból szépülhet, mint a viharos életet élő világsztár.

...svg content...Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Láthatjuk, a pénz nem minden, és Jennifer Lopez már nem egy váláson van túl, akiről egyre furcsább hírek látnak napvilágot. Most épp Ben Afflecktől válhat el, ami egy újabb kellemetlen rész lehet számára a bulvármédiában, sokan őt hibáztatják, és kibírhatatlan nőnek nevezik.

Súlyos vádak ezek JLO-val szemben, aki először a 2000-es évek elején szakított a világsztár színésszel, majd 20 évvel később ismét jegyben jártak, összeházasodtak, de most úgy tűnik, ennek is vége, ami nem azt erősíti meg, hogy az énekesnő életében minden tökéletes. Soron kívül Magyar Nagydíj: jön az ingyenes szurkolói autóbuszjárat a Volánbusztól

Magyarországon is vannak, akik JLO-hoz hasonlóan nagyon látványosan tartjuk magukat, és nem éppen dollármilliókból teszik ezt. Keleti Andreai egy olyan természete szépség, aki mindig is odafigyelt magára, és ez igencsak kifizetődik most.

Ha bennünket kérdeztek, minden eddiginél vonzóbb, és a bikini úgy áll rajta, mint csak keveseken. Bármelyik fiatalabb generációval képes lenne versenyezni, nagyon sokan vannak, akik örülnének egy ilyen látványos formának.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.