Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

Folytatódik a dráma, Jennifer Lopez lemondta a turnéját

Közvetlen azelőtt, hogy kezdetét vette volna Jennifer Lopez turnéja, amire nem kevés pénzt költöttek, bejelentették, lefújják az eseményt.

...svg content...Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, ez a halasztások napja, mert nemrég jelentették be, hogy Mike Tyson és Jake Paul mégsem száll ringbe az eredetileg tervezett időpontban. A legendás bokszoló rosszulléte miatt volt szükség a halasztásra, de mindenképpen ki akar állni a 30 évvel fiatalabb ellenfele ellen, nem hátrál meg.

Mindeközben Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságra romokban heverhet, legalábbis erről szólnak a hírek. Ezt erősítheti meg, hogy JLO mégsem indul útnak ezen a nyáron, közvetlen a start előtt mondta le a turnéját, ami sokakat megdöbbentett, míg mások számítottak rá a jelenlegi családi helyzet miatt. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Live Nation egyik képviselője azt mondja, teljesen lefújták a show-t, ami júniustól tartott volna augusztusig, mely több észak-amerikai helyszínt érintene. A TMZ azt írja, a hivatalos ok szerint JLO szabadságot vesz ki, hogy a gyermekeivel, a családjával és a közeli barátaival legyen, majd ő is megszólalt.

JLO sajnálja a történteket

Azt mondta, nagyon fáj ez most számára, és úgy érzi, cserben hagyta az embereket, de arra kéri őket, értsék meg, mert nem tenné ezt, ha nem érezné feltétlenül szükségesnek. Hozzátette, ígéri, kárpótolni fogja a rajongókat, akiket nagyon szeret, és egy nap visszatér, de hogy mikor, azt egyelőre senki sem tudja.

Több hivatalos magyarázatot nem adtak, viszont a TMZ megjegyzi, ugyan a jegyeladások nem a vártak szerint alakultak, mindez nem befolyásolta a döntést, miután az értékesítések a kulcsfontosságú városokban emelkedést kezdtek el mutatni. A TMZ úgy tudja, ez egy nagyon nehéz döntés volt JLO számára, és dühös, mert nem így tervezte az évet.

Természetesen a rajongók visszakapják a pénzüket, amit a jegyre fordítottak. Egyelőre JLO és Affleck sem nyilatkozott a házasságáról, hiába a drámai hírek, és úgy tudni, a színész egy ideje külön lakik, hiába vásárolták meg tavaly a 60 millió dolláros álomotthonukat.