Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Kegyetlen vérengzés Amerikában, nyolc embert öltek meg különböző masszázsszalonokban

Az eddig begyűjtött információk erősen arra utalnak, hogy egy fiatal férfi lehet a tettes, aki több helyszínen lövöldözhetett helyi masszázsszalonokban.

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A seriff hivatalos tájékoztatása szerint a lövöldözésben négy ember vesztette életét. Az áldozatok két ázsiai nő, egy kaukázusi nő és egy szintén kaukázusi férfi volt – jelentette a New York Post az Atlanta Journal-Constitutionon keresztül.

Kevesebb, mint egy órával később négy másik ember is meghalt egy másik atlantai szalonban, ahol szintén lövöldözés történt. A megyei seriff hivatalának szóvivője szerint valószínűleg ugyanaz a személy a gyanúsított, mint az első helyszínen. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

A férfi összesen három helyen gyilkolhatott, a Gold Spaban három nőt találtak agyonlőve. Egészen közel ehhez a szalonhoz egy másikban is gyilkoltak, ahol szintén egy nővel végeztek. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, de nem kizárt, hogy a támadó szándékosan ázsiai embereket vett célba.

Terrorelhárítók helyett egy lavina végzett 25 tálib felkelővel

Tavaly az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány ideje alatt több mint 2800 ázsiaiak ellen elkövetett bűncselekményt regisztráltak. Egyre nagyobb a feléjük irányuló gyűlöletkeltés, mely lehetséges, hogy ezzel a brutális cselekedettel minden eddiginél nagyobb teret fog kapni. Joe Biden, USA új elnöke is mélységesen elítéli a gyűlöletkeltést.