Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,04 Ft
Euró
394,01 Ft
Font
467,77 Ft
Bitcoin
64,247 $

Terrorelhárítók helyett egy lavina végzett 25 tálib felkelővel

A hegyekben gyakorinak számító természeti katasztrófa meglepő módon ezúttal nem ártatlan emberek életét követelte, hanem afgán terroristákét.

...svg content...Fotó: Unsplash
Külföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A helyi rendőr-főkapitányság legfrissebb közleményéből kiderült, hogy a Dzsadzsi Ariob körzetben történt incidensben összesen 25 tálib katona vesztett életét.

A balesetben az afgán milíciákon kívül pakisztáni parancsnokok is elhunytak. A rendőrség szóvivője elmondta, a tálibok egy speciális útszakaszt hoztak létre a hegyekben, hogy elkerüljék az állami alakulatok támadásait, most azonban egy lavina végzett velük. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A Khaama hírügynökség információi szerint az incidens mögött az elmúlt hetek heves havazásai és hóviharai állhatnak, melynek következtében több mint 30 centiméter vastag hóréteg hullott le az afgán-pakisztáni határvidéken.

A védelmi minisztérium hétfői jelentésében arról írnak, hogy a biztonsági erők egy speciális légi járatot indítottak az érintett területre, ahol megkezdték a holttestek begyűjtését.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.