Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Keanu Reeves óvatosan fogalmazott a John Wick 5. kapcsán

A közönség imádta Keanu Reeves karakterét a John Wickben, melynek azóta két folytatása is érkezett, a negyedik rész pedig idén debütál. Az ötödik rész kapcsán azonban most óvatosan fogalmazott a sztár.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Hayoung Jeon
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A John Wick sztárja, Keanu Reeves legfrissebb interjújában meglepően óvatosan fogalmazott a széria ötödik része kapcsán, s úgy fogalmazott, egyelőre inkább megvárják, hogy a közönség hogyan reagál a negyedik részre.

A sztár a Total Filmnek adott interjújában a tőle megszokott szerénységgel nyilatkozott, ám ezúttal kifejezetten óvatosan fogalmazott az ötödik rész kapcsán: arra kért mindenkit, ne gondolják, hogy ez egy eldöntött dolog, még annak ellenére sem, hogy a franchise elsöprő népszerűségre tett szert. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

„Meg kell nézni, hogyan reagál a közönség arra, amit csináltunk. Csak azért volt lehetőségünk megcsinálni ezeket a filmeket, mert az embereknek tetszett, amit csináltunk. Szóval azt hiszem, várnunk kell, és meglátjuk, hogyan reagál rá a közönség. Remélhetőleg tetszeni fog nekik.”

Az eredeti tervek szerint egyszerre forgatták volna le a John Wick negyedik és ötödik részét is, ám mindez megváltozott, amikor az alkotók úgy határoztak, kizárólag a negyedik részre fókuszálnak.

Chad Stahelski rendező Reeveshez hasonlóan vélekedik az ötödik fejezetről, és azt mondja, hogy talán szüksége van egy kis szünetre, mielőtt újra beleveti magát Wick akciódús világába:

„Lehet, hogy egy kis szünetet kell adnod nekem és John Wicknek. Kérdezz meg pár hónap múlva. A következő héten imádkozom a filmistenhez, hogy befejezzem ezt a filmet.”

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.