Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Keanu Reeves óvatosan fogalmazott a John Wick 5. kapcsán

Fotó: MTI/EPA/Hayoung Jeon
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A közönség imádta Keanu Reeves karakterét a John Wickben, melynek azóta két folytatása is érkezett, a negyedik rész pedig idén debütál. Az ötödik rész kapcsán azonban most óvatosan fogalmazott a sztár.

A John Wick sztárja, Keanu Reeves legfrissebb interjújában meglepően óvatosan fogalmazott a széria ötödik része kapcsán, s úgy fogalmazott, egyelőre inkább megvárják, hogy a közönség hogyan reagál a negyedik részre.

Soron kívül Ferenc pápa elhagyhatta a kórházat, még viccelődött is

A sztár a Total Filmnek adott interjújában a tőle megszokott szerénységgel nyilatkozott, ám ezúttal kifejezetten óvatosan fogalmazott az ötödik rész kapcsán: arra kért mindenkit, ne gondolják, hogy ez egy eldöntött dolog, még annak ellenére sem, hogy a franchise elsöprő népszerűségre tett szert.

“Meg kell nézni, hogyan reagál a közönség arra, amit csináltunk. Csak azért volt lehetőségünk megcsinálni ezeket a filmeket, mert az embereknek tetszett, amit csináltunk. Szóval azt hiszem, várnunk kell, és meglátjuk, hogyan reagál rá a közönség. Remélhetőleg tetszeni fog nekik.”

Az eredeti tervek szerint egyszerre forgatták volna le a John Wick negyedik és ötödik részét is, ám mindez megváltozott, amikor az alkotók úgy határoztak, kizárólag a negyedik részre fókuszálnak.

Chad Stahelski rendező Reeveshez hasonlóan vélekedik az ötödik fejezetről, és azt mondja, hogy talán szüksége van egy kis szünetre, mielőtt újra beleveti magát Wick akciódús világába:

“Lehet, hogy egy kis szünetet kell adnod nekem és John Wicknek. Kérdezz meg pár hónap múlva. A következő héten imádkozom a filmistenhez, hogy befejezzem ezt a filmet.”