Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Befutott a John Wick 4. előzetese (videó)

TÉMÁK:
#előzetes
Fotó: MTI/EPA/Hayoung Jeon
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Noha a John Wick negyedik felvonására még sokáig kell várnunk, most megjelent a várva várt előzetes, mely garantáltan meghozza a kedvet a filmhez.

A mára ikonikussá vált karakter, John Wick, a szintén legendás színész, Keanu Reeves megformálásában már három filmet is megélt, és egyikben sem volt hiány akcióból.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Noha a negyedik részt eredetileg 2021. május 21-én mutatták volna be, egyrészt a koronavírus-járvány, másrészt pedig a Mátrix 4 forgatási munkálatai miatt jelentős csúszásokat jelentettek be: először úgy volt, hogy 2022. május 27-én lesz a premier, majd ezt is módosították 2023. március 24-re.

A rajongók érthető módon már tűkön ülve várják az új részt, melyben viszontláthatjuk Keanu Reeves karakterét, de a készítők megerősítették, hogy a filmben felbukkan majd Ian McShane, Lance Reddick és Laurence Fishburne is.

Noha pontos részleteket egyelőre nem tudni a cselekmény kapcsán, az előző rész végére már biztossá vált, hogy Wick nem kívánatos személy lett a Felső Kör elnevezésű bérgyilkostársaságban, melynek vezetősége abban a hitben van, hogy John Wick már nem él.

A negyedik rész nagy trailere pedig már meg is érkezett, megannyi akcióval tűzdelve: