Clouds
21 Budapest
Dollár
344,71 Ft
Euró
369,40 Ft
Font
428,88 Ft
Bitcoin
25,756 $

Keanu Reeves felfedte álmai szuperhős szerepét – erre nem számítottunk!

Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A John Wick sztárja hamarosan visszatér Constantine szerepében, most pedig elárulta, valójában egy Marvel-karakter lenne álmai szerepe.

Keanu Reeves legutóbbi filmje, a John Wick negyedik része még mindig tarol a mozikban, eközben pedig biztossá vált, hogy újra viszontláthatjuk a képernyőn Constantine szerepében. A Constantine, a démonvadász 2005-ben jelent meg, melyben a címszereplő, természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egy napon a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik.

Soron kívül Esős kedd vár ránk, több-kevesebb napsütéssel

Reeves elárulta, már régóta harcolt azért a stúdiónál, hogy visszatérhessen a démonvadász szerepében, ám a DC-nél történt jelentős változások alatt nem volt könnyű dolga. Most azonban úgy határoztak, zöld utat kap a projekt, és Reeves nem is lehetne ennél boldogabb.

Csakhogy most kiderült, valójában egy Marvel-karakterhez húzza a szíve, és mindig is arról álmodozott, hogy ezt a bizonyos karaktert alakíthassa. A színész a Redditen válaszolt a rajongók kérdéseire, és kiderült, hogy ez a karakter pedig nem más, mint a Hugh Jackman által alakított Farkas:

„Mindig is el akartam játszani Farkast!”

Erre a válaszra valószínűleg nem sokan számítottak, és nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy más színész keltse életre a híres mutánst, mint Hugh Jackman. Mindenesetre, nincs kétségünk afelől sem, hogy ha Jackman nem vállalta volna el, Reeves biztosan hasonló sikert aratott volna a karakter megformálásával.