Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Karsai Dániel TikTok-oldalán még a hétvégén jelent meg egy videó, amelyen látható volt, hogy romlott az állapota. Karsai Péter visszautalt ezekre a videókra a Facebookon nemrégiben közzétett bejegyzésben, és elmondta, mi is történt pontosan. „Testvérem, Karsai Dániel állapota az utóbbi hetekben rohamosan romlani kezdett” – kezdte.

„A beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára. Arra kért meg ezért, hogy László Róbert barátunkkal közösen megfogalmazott posztokban mi számoljunk be az aktuális hírekről, eseményekről, természetesen Danival egyeztetve” – tette hozzá. Ezt követően beszámolt arról is, mi állt a videók hátterében.

Mint írta, március 28-án, születésnapja alkalmából egy lakásszínházi előadással szerették volna meglepni őt, helyette épp ezen a napon muszáj volt kórházba mennie, mivel tüdőgyulladást kapott. Karsai Péter szerint „a Korányi szakszerű ellátásának, a kimagasló színvonalú betegápolásnak, nem mellesleg Dani fekete öves akaraterejének köszönhetően a tüdőgyulladásból kigyógyult”.

Bár hozzátette, „napokig a totális némaságban és a kommunikációképtelenség állapotában csak a reménybe tudtunk kapaszkodni”. Végül azt is elmondta, hogy testvére múlt hét csütörtök óta ismét otthon pihen. „Sokat olvas, látogatóival, ha nem is úgy, mint akár csak pár hete, de kommunikál” – jegyezte meg.

„És hatalmas mosollyal konstatálja, hogy a londoni derbin a Fulham 2–0-ra legyőzte a West Ham Unitedet” – írta Karsai Péter a Facebookon, amit az Index szúrt ki. Mint azt már korában megírtuk, április elején fény derült rá, hogy Karsai Dániel abbahagyja ügyvédi tevékenységét és kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából. Az alkotmányjogász március 31-én fejezte be a munkát, és a Karsai Dániel Ügyvédi Iroda taggyűlése ezt egyhangúlag elfogadta.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.