Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Csalók próbálnak visszaélni Karsai Dániel nevével

Csalók élnek vissza a gyógyíthatatlan ALS betegséggel küzdő Karsai Dániel nevével és profilképével.

Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Karsai Dániel családja szerint ismeretlen személyek próbálnak pénzt kicsalni az alkotmányjogász nevében Messenger üzenetekben. Az üzenetek állítólag Karsai Dániel nevében érkeznek, és arra kérik a címzetteket, hogy egy privát számlaszámra küldjék el adományaikat.

Karsai Péter, Dániel testvére ugyanakkor megerősítette, hogy „Dani hetek óta nem használta a Messengert”, majd hozzátette, hogy semmilyen adománygyűjtésben nem vesz részt. Karsai Péter az RTL Híradónak nyilatkozva elmondta, hogy saját profilján közzétett egy üzenetet, melyben testvérét is megjelölte, és leírta a követőknek, hogy Dániel nevével csalók élnek vissza, mire többen is jelezték, hogy ők is kaptak már hasonló üzeneteket. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A család ügyvédje szerint feljelentést fognak tenni a csalók ellen, akik visszaélnek Karsai Dániel nevével és helyzetével, ezzel megpróbálva másokat megkárosítani. Arra kérik az embereket, hogy küldjék el nekik a gyanús üzeneteket, és jelentsék a hamis profilokat.