Érezni lehetett, hogy szakítani fognak Kárpáti Rebekáék?

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 25. - 15:01

Ábel Anitának a Nyerő Páros ideje alatt volt egy olyan érzése, hogy Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Ferenc nem maradnak együtt.

Noha Rebi és Fecó nem nyújtottak túl erős teljesítményt a játékokban a Nyerő Páros legutóbbi évadában, mégis a meghatározóbb játékosok közé tartoztak. Sokan megkedvelték őket, de sajnálatos módon a játékok során nagyon nem volt szerencséjük.

Nemrég pedig bombaként robbant a hír, miszerint a sztárpár külön folytatja tovább, már nincsenek együtt. Ez legalább akkora meglepetés volt, mint amikor a műsorban Kulcsár Edina elárulta, küzdeniük kell a házasságuk megmentéséért.

Nem sokan számíthattak arra, hogy Rebeka és Feco külön folytatják, mert úgy tűnt, hogy nagyon is megvan közöttük az összhang. A LifeTV reggeli műsorában Ábel Anita is mondott pár szót a hírről, ami kapcsán volt egy megérzése.

Győzike rosszul lett, alig bírt megállni a lábán, majdnem összesett (videó)

Anita bízott benne, hogy egyik pár sem haragszik meg azért, amit mond, de amikor nézte a Nyerő Párost, jött egy olyan érzése, miszerint a páros nem fog együtt maradni. Az érzés helyesnek bizonyult, de nem zárható ki, hogy egy nap újra egymásra találnak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.