Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Karácsonyozz Gáspár Győzőékkel a LifeTV-n december 24-én

Különleges tartalommal készül a LifeTV, ahol időközben véget ért a Van Életünk második évada, ami az elsőhöz hasonlóan remek kalandokat hozott.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik nagyon szeretik a Gáspár-családot, boldogok lehettek, amikor bejelentették, hogy Győző és családja visszatér a képernyőre. A LifeTV-n futó Van életünk legnagyobb sztárjaként tértek vissza, és csináltak show-t.

Már az első évadban is magas volt a léc, ám Győzőék növelni tudták a tétet. Akik figyelemmel követték az életüket, láthatták, hogy nagyon sok kalandban volt részük a nyár folyamán. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Sokat forgatott velük a stáb, és igazán váratlan helyzeteket is láthattunk. Mint az a videó leírásából is kiderül, a Van életünk második évada véget ért, de nem maradunk Gáspárék nélkül.

A Nagy Ő: újabb csavar, Lissák Laura is megérkezett, sokkot kaptak tőle a lányok

Közelegnek az ünnepek, amik számukra is nagyon fontosak, és izgatottan várják a pillanatot, amikor megajándékozhatják a másikat. A LifeTV pedig valami extrával készül, és már nem kell sokat várnunk az adásra.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.