18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Káprázatos dekoltázzsal villant Jennifer Lopez

Jennifer Lopez egy több mint vonzó nő, aki olyan jól tartja magát, hogy az más sztárok számára is jó példát mutathat.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jennifer Lopez az egyik legszebb és legvonzóbb világsztár, akit már több mint 252 millióan követnek az Instagramon. Felfoghatatlanul nagy számok ezek, és biztosak lehetünk abban, hogy lesz ez még több is.

JLO azon kevesek egyike, akik minden korszakban és évtizedben népszerűek tudtak maradni. Gyakorlatilag soha nem vesztette el a trónját, és láthatjuk, mennyire fiatalos, nincsenek rá szavak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Önmaga motivációja lehet, és nem látni magunk előtt, mikor fog igazán, látható módon öregedni. Valószínűleg még jó pár év el fog telni addig, de az énekesnő, aki színésznőként is letette a névjegyét, nem harcol a kora ellen.

Sokkal inkább megéli a pillanatokat és tesz azért, hogy többet hozzon ki magából. Látszik is, hogy ennek van eredménye, és természetesen már a világsztár is javában készül az ünnepekre a családjával.

Ismét fotózáson járt, hiszen már egy ideje fotómodell is, ami ugyancsak jól áll neki, akárcsak ez a dekoltázserős szett. Paris Hiltont is lenyűgözte JLO ruhája, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol, és motiválja is.