Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Lenyűgöző fehérneműs fotók jelentek meg Jennifer Lopezről

Jennifer Lopez egy örök fiatal világsztár, aki modellként is legalább annyira különleges, mint énekesnőként és színésznőként.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy modellként, énekesnőként és színészként is világsztárok. Márpedig Jennifer Lopez az, és nem is akármilyen, a legerősebb nők egyike, aki mindent elért a karrierjében.

Az 50-es éveiben járva is inkább néz ki egy 30-as nőnek. Sok 30-as nő idősebbnek néz ki, mint ő most, ami nem kis bók. Emiatt is tudja megfogni a nála sokkal fiatalabb generációt is, akik példaképként tekintenek rá. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

JLO egy nagyon különleges korszakban nőtt fel, és jól tudjuk, hogy a 70-es és a 80-as évek mennyire egyedi volt, különösen az Egyesült Államokban. Idehaza is sokan másolták az amerikai divatot, de egészen más volt odakint.

JLO egyediségét senkinek sem kell magyaráznunk, magával ragadja az embert, és ez mindig így lesz. Imádja a csillogást, a divatot és a szép fehérneműket, amit látni is fogtok, megint magasra tették a lécet.

Az Intimissimi egyik arcaként milliókat érhet el a márka, mely legalább annyira különleges, mint a világsztár. Remek kapcsolatot alakítottak ki egymással, és ez nemcsak a pénzről szól, mert fontos azonosulni azzal, akivel együtt dolgozunk.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.