Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Kál polgármestere Gáspár Győző kéretlen reklámjáról: nincs ilyen támogatásra szükségem

Mint fogalmazott, már 14 éve ő a polgármester, ezáltal azt gondolja, eleget letett az asztalra.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, Gáspár Győző nemrég a káli önkormányzati gyereknapon járt, ahol ígéretet tett arra a közönségnek, ha újraválasztják a polgármestert, elhozza Marics Petit a faluba. De azt is állította, hogy egy házban laknak a ValMar frontemberével, aki a közösségi médián keresztül reagálva a történtekre azt mondta, nyilván semmit nem tudott erről.

Egyúttal felszólította a Romantic frontemberét, hogy szedje össze magát, ne keverje őt politikai dolgokba és ne állítson valótlanságokat, mert az emberek elhiszik. Később a felek beszéltek egymással, Győző pedig bocsánatot kért Petitől. Az eset kapcsán Morvai János, Kál független polgármestere azt nyilatkozta a Blikknek: Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

„Persze, hogy aggályos az egész. Engem is hideg zuhanyként ért. Szó sem volt arról, hogy Gáspár Győző ilyen kampányolásba kezd, eszembe sem jutott ilyen. Nem erre kapott megbízást, a szerződés megkötésekor viszont nem voltam jelen. A rendezvény előtt beszéltünk néhány percet, de ilyesmi akkor sem került szóba” – mondta.

„Műsorvezetés, főzőverseny zsűrizése, ennyi lett volna a feladata. Már tizennégy éve vagyok polgármester, szerintem eleget letettem az asztalra, nincs ilyen támogatásra szükségem” – tette hozzá a polgármester, aki szerint ez a kéretlen reklám nem hoz neki szavazatokat, „inkább elvesz belőle”. Míg Marics menedzsere a lapnak nyilatkozva kijelentette, ahogy eddig, úgy ezután is határozottan távol tartják magukat a politikától.

„Semmiről nem volt tudomásunk, ami ott elhangzott, el vagyunk képedve, hogy ez megtörténhetett. Peti felhívta Győzőt, aki semmilyen értelmezhető magyarázatot nem tudott adni arra, hogy miért mondott ilyeneket. Bocsánatot kért Petitől, és tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő” – fogalmazott a menedzser, Varga-Szilágyi Zsolt.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.