Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,324 $

Gáspár Győző bocsánatot kért Marics Pétertől a választási ígéret miatt

Gáspár Győző végül telefonon kért bocsánatot Marics Pétertől, Magyarország egyik legismertebb énekesétől, akivel nagyon jó haverok lettek az Ázsia Expressz ideje alatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző nemrég a káli önkormányzati gyereknapon járt, ahol ígéretet tett arra a közönségnek, ha újraválasztják a polgármestert, elhozza Marics Petit a faluba. Ott még nem lépett fel a ValMar duója, majd Győző arról is beszélt, egy házban laknak Mariccsal Salgótarjánban.

Az énekes a közösségi médián keresztül reagált a történtekre, és azt mondta, nyilván semmit nem tudott erről, és felszólította Győzikét, szedje össze magát, és nem értette, miért keveri bele politikai dolgokba. Megjegyezte, ne állítson olyan butaságokat, hogy együtt laknak, meg hogy hova viszi el őt, mivel az emberek mindezt elhiszik. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

A Blikk megkereste Marics Péter menedzserét, Varga-Szilágyi Zsoltot, aki elárulta, azóta beszéltek a felek egymással. Azt mondta, ahogy korábban is, a jövőben szintén határozottan távol tartják magukat a politikától, és semmiről nem volt tudomásuk, ami ott elhangzott. Ahogyan ő fogalmazott, el vannak képedve, hogy ez megtörténhetett.

„Peti felhívta Győzőt, aki semmilyen értelmezhető magyarázatot nem tudott adni arra, hogy miért mondott ilyeneket. Bocsánatot kért Petitől, és tisztázták, hogy ilyen soha többet nem fordulhat elő.” – mondta a Blikknek a menedzser.

Korábban ismeretlen fajt észlelhettek a mélyben

Több okból is különleges esetről van szó, amelyről felvétel is készült.

Ezt a szuvenírt nem érdemes hazahozni a nyaralásról, bajt okozhat

A nyaralás alatt minden bizonnyal sokakban felmerülhet, milyen jó lenne hazatérni egy egzotikus virággal, ez azonban egyet jelenthet a saját, otthoni növényeink halálos ítéletével.