Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Így bulizott együtt Judy és Tolvai Reni szombat este (fotók)

Hasonló közös fotókat talán még nem is láthattunk a két énekesnőről, akik láthatóan jóban vannak egymással.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárban Sztár 2023-as évada még mindig tart, legutóbb például két versenyző búcsúzott, köztük Kamarás Ivánnal, aki nagyot ment Karel Gottként. Valamiért mégis a legkevesebb voksot kapta, és ez többeknél kiverte a biztosítékot.

Nehéz átlátni a szavazók gondolatmenetét, de Iván sem érdemelt kiesést egy ilyen teljesítmény után. Ezen a hétvégén is újít a TV2, és nemcsak szóló produkciók lesznek, hanem párbajozni is fognak a versenyzők. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Judy már korábban búcsúzott, aki előre érezte, hogy ez lesz a vége. Volt egy érzése aznap este, hogy ki fog esni, és végül így lett, de így is rengeteg élménnyel gazdagodott, nagyon hálás volt a lehetőségért.

Zajlanak az események, de már nincs sok hátra, és már javában lehet jelentkezni a Sztárban Sztár leszek!-re. 20 millió forint és egy 10 millió forintos autó a tét, így még nagyobb motivációt kaphatnak a jelentkezők.

Nemrég stábbulit tartottak, amin Judy és Tolva Reni is jelen volt. Remek közös fotók készültek róluk, és valószínűleg a hangulatra sem lehetett panasz, illetve mindkét énekesnő rendkívül csinosan jelent meg a partin.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Óriási dulakodás tört ki a Yankees-Orioles baseballmeccsen (videó)

Ritkán látni hasonló képsorokat, amik azután alakultak ki, hogy fejbe találta a labda az egyik játékost, aki rögtön összeset.