Dollár
396,06 Ft
Euró
417,62 Ft
Font
484,52 Ft
Bitcoin
16,974 $

Jövő héten tartja meg a Sony az októberi State of Play-t

Sony
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Sony hagyományos konferenciája ezúttal a third-party játékfejlesztői stúdiókról fog szólni.

A szeptemberi State of Play esemény hatalmasat szólt, bemutattak ugyanis többek között olyan PS-exkluzív címeket, amelyeket kizárólag a Sony next-gen konzolján játszhatunk natív 4K felbontás mellett, legyen szó éppen az új Spider-Man-ről, a Gran Turismo 7-ről vagy a Marvel’s Wolverine-ről.

Soron kívül SZÉP-kártya, telefon, laptop – béremelés helyett így is motiválható a dolgozó

Ezúttal egy rendhagyó show-ban lehet részünk, amely október 27-én, szerdán, magyar idő szerint este 11 órakor rajtol el, és a fókuszba a Sony berkein kívüli, úgynevezett third-party alkotók kerülnek majd – olvasható a japán videojáték-ipari óriás blogbejegyzésében.

Nem kell túlságosan hosszú bemutatóra számítani, hiszen a teljes felhozatalt nagyjából 20 perc alatt le fogják zavarni, ám így is érdemes lesz követnünk a PlayStation hivatalos YouTube- és Twitch-csatornáját, ha képben szeretnénk maradni a megjelenések kapcsán.

Az is elképzelhető, hogy a show alkalmával felfedik a PS Plus előfizetői szolgáltatáshoz érkező új játékokat, melynek apropóján előzeteseket is mutathatnak belőlük, valamint olyan címekre szintúgy fény derülhet, amelyeket eddig rejtegettek a rajongók árgus szemei elől.