Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Biden kampányrendezvényén még fellépett, majd távozott a zeneiparból

A Grammy-díjas Lizzo frusztrációját fejezte ki az online kritikák és zaklatások miatt, és péntek este egy Instagram-posztban kijelentette, befejezi karrierjét

Fotó: EPA/ALLISON JOYCE
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

A 35 éves Lizzo posztjában a következőket írta: „Folyamatosan szembe kell néznem azzal, hogy a befolyásom és a nézeteim miatt hazugságokat terjesztenek rólam. Állandóan viccek céltáblája vagyok a külsőm miatt, a személyiségemet pedig olyan emberek szedik szét, akik nem is ismernek engem. Nem erre a sz*rságra jelentkeztem”, írta.

Az énekesnő döntésére azt követően került sor, hogy csütörtökön fellépett Joe Biden újraválasztási kampányrendezvényén, ami után újabb össztűz zúdult rá. Egyes kritikusok ugyanis megkérdőjelezték a döntését, hogy fellépjen az eseményen, tekintettel arra, hogy Biden támogatja Izraelt a gázai konfliktus közepette, számolt be róla a Business Insider. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Ezzel szemben a konzervatív érzelműek a Biden-kampányt bírálták, amiért Lizzót választották a fellépésre, miközben a háttértáncosai által tavaly augusztusban benyújtott perben testszégyenítéssel és szexuális zaklatással kapcsolatos vádakat fogalmaztak meg ellene, amelyeket Lizzo „felháborítónak” és „hamisnak” minősített.

Lizzót gyakran érték támadások a külseje miatt, ami ellen többször is felszólalt. Az énekesnőt a kezdetektől zavarják az ilyen jellegű kommentek, ugyanis több alkalommal is kijelentette, tisztában van vele, hogy sokan a kinézete miatt nem szimpatizálnak vele.