Jennifer Lopez a születésnapján közölt csókolózós képet Ben Affleckkel

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
not image

Hujber Dávid

2021. július 24. - 22:54

Lopez megtörte a csendet, stílusosan a születésnapján, amivel egyúttal megerősítette kapcsolatát régi szerelmével, Affleckkel.

Jennifer Lopez és Ben Affleck először a 2000-es évek elején alkotott egy párt. Szinte minden nap róluk szólt a bulvársajtó, világszinten is sokat cikkeztek róluk. Igazi álompárnak tartották őket, és gyakorlatilag nem volt kérdés, hogy szép jövő állhat előttük.

A kapcsolat azonban relatíve hamar véget ért, és mégsem házasodtak össze. 2002 és 2004 között alkottak egy párt, majd szétváltak egymás útjaik. Ugyanakkor barátok maradtak, és a pletykák időről időre visszatértek, miszerint újra együtt lehetnek.

Amikor már úgy tűnt, hogy Lopez hozzámegy Alex Rodriguezhez, hirtelen szakítottak. 2017 és 2021 között voltak együtt, és az esküvőjüket tervezték, amikor különváltak. Nem sokkal később az énekesnőt újra Affleck karjaiban lehetett látni, és ezzel beindult a lavina.

Schobert Norbi a világ egyik legkülönlegesebb sportmotorját tesztelte

Sorra jelentek meg a szerelmes képek a sztárpárról, akik eddig hallgattak. Az 1969-ben született JLO épp a születésnapján közölt egy olyan bikinis sorozatot az Instagram oldalán, amin a régi-új szerelmével csókolózik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.