Schobert Norbi a világ egyik legkülönlegesebb sportmotorját tesztelte

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala

Takács Petra

2021. július 24. - 20:49

Norbi számára a motorok különleges helyet foglalnak el a szívében, és most egy olyan géphez volt szerencséje, ami sokak nagy álma.

Schobert Norbi az évtizedek során megannyi különleges tárgyat vásárolhatott magának, köszönhetően annak, hogy rendkívül kitartó és ambiciózus volt. Meglátta a piaci rést, a többi pedig már történelem.

Noha a megosztóbb személyiségek közé tartozik, az egyik legsikeresebb is, és már nem egyszer állt fel a padlóról. A pénz sok mindenre jó, többek között arra is, hogy olyan tárgyak birtokába kerüljünk, amik gyerekkori álmaink voltak.

Norbi nem egy gyerekkori álmát valósíthatta meg a különböző autók és motorok vásárlásával. Mindkét közlekedési eszközt imádja, valószínűleg nehéz lenne döntenie, ha választania kellene, bár mi arra tippelnénk, hogy inkább a két kerék felé húzna a szíve.

Egészen megható kép Rácz Jenőről és Gyuricza Dóriról az esküvő előtt

Élete egyik legkülönlegesebb gépét tesztelhette nemrég, és ennek meg is adta a módját Már a sisakja is nagyon különleges, de maga a motort mindent visz. Egy MV Agusta volánja mögé pattanhatott fel, ami az egyik leghíresebb márka a motorok szerelmesei között.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.