Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Jennifer Lopez álomszerű külsővel jelent meg Dominikán

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű énekesnő és színésznő Dominikán forgat egy filmet, amit már most nagy érdeklődés övez, hiszen egy remek alkotásról van szó.

Az utóbbi időben minden Jennifer Lopez állítólagos szakításáról szólt, de úgy tűnik, hogy ezek a hírek mégsem voltak igazak. A sztárduó továbbra is együtt van, és dolgoznak azon, hogy még boldogabbá váljanak.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Lopez nemcsak a zeneiparban tette le a névjegyét, hanem Hollywoodban is, mivel ideje korán kiderült, hogy a filmvászon is nagyon jól áll neki. Számos remek filmben szerepelt, és megmutatta, hogy ezen a területen szintén lehet vele számolni.

Valóban kiváló kvalitásai vannak, és ezt már számtalan alkalommal bizonyította. Nemcsak, hogy szenzációsan mutat a vásznon, hanem a színészi játéka is messze megüti a hollywoodi szintet, de csak ritkábban vállal el filmeket.

Győzike nem hitt a szemeinek, iszonyat felidegesítették

Jelenleg a „Shotgun Wedding” címre keresztelt filmet forgatják, amiben producerként is tevékenykedik. Egy romantikus film, amelyenek jeleneteit jelenleg a Dominikai Köztársaságban veszi fel a profi stáb.

Ennek a forgatásnak kulisszái mögül jelentkezett be Jennifer egy gyönyörű ruhában, aminek az alsó része piszkosnak tűnik, akárcsak a színésznő homloka, így lehetséges, hogy valami drámai jelenetről van szó.