Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Jennifer Lopez álomszerű külsővel jelent meg Dominikán

A világhírű énekesnő és színésznő Dominikán forgat egy filmet, amit már most nagy érdeklődés övez, hiszen egy remek alkotásról van szó.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az utóbbi időben minden Jennifer Lopez állítólagos szakításáról szólt, de úgy tűnik, hogy ezek a hírek mégsem voltak igazak. A sztárduó továbbra is együtt van, és dolgoznak azon, hogy még boldogabbá váljanak.

Lopez nemcsak a zeneiparban tette le a névjegyét, hanem Hollywoodban is, mivel ideje korán kiderült, hogy a filmvászon is nagyon jól áll neki. Számos remek filmben szerepelt, és megmutatta, hogy ezen a területen szintén lehet vele számolni. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Valóban kiváló kvalitásai vannak, és ezt már számtalan alkalommal bizonyította. Nemcsak, hogy szenzációsan mutat a vásznon, hanem a színészi játéka is messze megüti a hollywoodi szintet, de csak ritkábban vállal el filmeket.

Győzike nem hitt a szemeinek, iszonyat felidegesítették

Jelenleg a „Shotgun Wedding” címre keresztelt filmet forgatják, amiben producerként is tevékenykedik. Egy romantikus film, amelyenek jeleneteit jelenleg a Dominikai Köztársaságban veszi fel a profi stáb.

Ennek a forgatásnak kulisszái mögül jelentkezett be Jennifer egy gyönyörű ruhában, aminek az alsó része piszkosnak tűnik, akárcsak a színésznő homloka, így lehetséges, hogy valami drámai jelenetről van szó.