Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Már elkezdődött a jegyértékesítés a közönségtalálkozóra, amit Szoboszlai szervez

A rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szerda délelőtt elkezdődött a jegyértékesítés arra a május 30-ai közönségtalálkozóra, amit a magyar fociválogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik szervez. A Papp László Sportarénában nemcsak a Liverpool játékosával, hanem az Eb-re készülő magyar válogatottal is lehet találkozni 19 órától, de ez még nem minden: az interaktív talkshow-n a szurkolók kérdéseire is válaszolni fognak.

A menedzsment közleménye alapján a közönségtalálkozón ott lesz Szoboszlai édesapja, Zsolt, aki az első edzője volt a harmadmagával alapított klubban, a Főnixben, és ismerteti a képzési módszerét. Esterházy Mátyás menedzser a karrier döntési helyzeteiről beszél, míg a kapitány, Marco Rossi edzői szemmel értékeli a játékos teljesítményét. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Szoboszlait őt tette be először a felnőtt válogatottba, és 2022. novemberében 22 évesen őt nevezte ki csapatkapitánynak – jegyzi meg a Telex. Azóta a magyar labdarúgó-válogatott tizennégy meccsen át veretlen, ebből kilencszer győztek és ötször döntetlent értek el. Európában a magyar fociválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat.

Egyúttal kiemelik: a Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők 10 millió forintot ajánlanak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

Korábban azt is megírtuk, hogy Szoboszlaiék csapatkapitánya szégyennek és kiábrándítónak nevezte a teljesítményüket: Virgil van Dijk szerint csakis magukat hibáztathatják a Manchester United elleni döntetlen miatt. Míg ebben a cikkben arról számoltunk be, hogy több mint 40 millió forintot ér Szoboszlai Dominik órája.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.