Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Járai Máté lelki sebei begyógyultak

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy forgatás kellet ahhoz, hogy begyógyuljanak Járai Máté lelki sebei, aki nem is oly rég még az RTL reggeli műsorának volt a műsorvezetője.

Nagy álma teljesült azzal Járai Máténak, hogy csatlakozhatott a Reggeli stábjához, de a kaland nem tartott örökké. Végül nem hosszabbítottak vele szerződést, és Máténak mindezt fel kellett dolgoznia.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Ez egy nehezebb időszak volt számára, és soha nem tagadta, hogy szívesen folytatta volna. Hamarosan ismét képernyőre kerül, de nem az RTL-nél, hanem egy másik csatornánál, ahol anno minden elkezdődött számára.

„Hétfőtől jön a műsor, aminek minden másodpercét imádtam, egy forgatás, ami begyógyította a sebeimet…” – árulta el Máté, aki rendkívül izgatott, hiszen még nem láthatta magát a műsorban, de most erre is lehetősége lesz.

„Itt a Viasaton kezdtem a tv-s pályámat és egy gasztrokrimi erejéig visszajöttem ide! Boldogság volt ezzel a csapattal Trollkodni!!! Nagyon hálás vagyok a játékostársaimnak, életem egyik legjobb, legmeghatározóbb forgatása volt!”

„Szeretlek Benneteket! A stáb előtt meg kalap le!!!Tartsatok velünk hétfőtől 19:30-tól a VIASAT3-on! Izgi lesz! @lindaholdampf @cinthyadictator @heni_der_official @gomoriandrasmate @kucseragabor úgyis tudjátok LOVE!”