Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Járai Máté nem tudja, miért nem hosszabbított vele az RTL

Járai Máté továbbra sem tudja a pontos okát annak, hogy miért nem hosszabbított vele szerződést az RTL.

...svg content...Fotó: RTL
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, az RTL úgy döntött, nem hosszabbít szerződést Járai Mátéval, aki így két év után távozott a Reggeliből. Röviddel a hivatalos megerősítés után megszólalt a híres színész, aki nagyon csalódott volt.

Azóta azt is megtudhattuk, hogy ezzel jelentős összegtől esik el, és már összébb is húzta a a nadrágszíjat a feleségével. Továbbra sem találja a pontos válaszokat arra a kérdésre, hogy vajon miért váltak meg tőle. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

„Valamiért nem akarnak tovább dolgozni velem, másoknak kellett a helyem. Igazán komoly érvek nem hangzottak el, amikor közölték a hírt. Ez olyan, mint egy szakítás, ott sem kell feltétlenül megindokolni a döntést, csak elmondani azt.” – mondta Máté, a Nyerő Páros és A Konyhafőnök VIP korábbi versenyzője a BEST Magazin kérdésre.

Ahogyan ő fogalmazott, „kölcsönösen kihasználták egymást” 2020 szeptemberétől, amikor a feleségével a Nyerő Párosban szerepelt. Hozzátette, sokat köszönhet az RTL-nek, és barátokat is szerzett a csatornánál.

„Amelyik műsorba hívtak, én elmentem, mindössze egy tévésorozatot utasítottam csak vissza. A csatorna is jól járt velem, én is jól jártam, kimaxoltuk egymást.” – idézte a színészt a 24.hu a cikkében.

Ami pedig az anyagiakat illeti, azt mondta, hogy nem lehet merész ezen a területen, de talán olyan munkát kell elvállalnia, amit nem szeretett volna. Ugyanakkor ezzel sincs gondja, bár szívesen emlékszik vissza azokra az időkre, amikor csak vásárolhattak maguknak egy repülőjegyet, és délután elindulhattak egy hosszú hétvégére.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.