Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Járai Máté rettegett a Sztárboxban Járai Kíra miatt

Járai Máté érthető módon nagyon féltette a feleségét, Járai Kírát, aki vasárnap este a Sztárboxban csapott össze Nyári Diával.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Járai Máté a helyszínen támogatta a feleségét, aki végül vereséget szenvedett Nyári Diával szemben. Ugyanakkor mind a négy menetet végigbokszolták, és Járai Kíra egy pillanatra sem adta fel.

Keményen küzdött, mindent igyekezett megtenni, ami csak tőle telhető, de valamiért egy belső blokk hatására alig mutatott valamit a boksztudásából. Máté viszont boldog, hogy vége a kalandnak, és nem kell többet rettegnie a ring mellett. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Jobban félteni valakit a saját életednél, számomra ez a szerelem, lassan 25 év után! Van egy ember, aki mindennél fontosabb….érte/Vele élni. Elképesztő büszke és boldog vagyok…nem az eredmény miatt, hanem az útért, amit a ringbe lépésig megtett.” – írta Máté a posztjában.

„Elképesztő önismereti utazás, önmaga határain való félelmetes, borzongató átlépés. Megtette, több lett tőle, más lett tőle, de legfőképpen erősebb lett tőle. Én pedig önző módon örülök, hogy a mai meccs után visszakaptam, mert ezen az utazáson, csak Ő vett részt, én csak támogattam!”

„De mindaz, amit kapott ettől az úttól, az enyém is…” mert ahová Te mégy, odamegyek én is” Szeretlek büszkeségem, boldogságom @jaraikira. A világ legstílusosabb bevonulásának győztese! Edith Piaf és Te…….! Nincsenek szavak!”