Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Januárban ismét ajtót mutathat a Barcelona Coutinhónak

Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 4. - 10:34

A Barcelona januárban ismét megmutatja Philippe Coutinhónak a távozók számára nyitva álló ajtót.

Philippe Coutinho az egyik olyan játékos, aki meg fogja szenvedni a Ronald Koeman-éra végét. Sergi Barjuan alatt visszatért a kispadra, és a klubnál úgy érzik, hogy eljött a pillanat, hogy végleg továbbállítsák, mivel nem valószínű, hogy Xavi Hernandeztől jelentős mennyiségű játékpercet kapna. 

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

A brazil az elmúlt két meccsen csereként lépett pályára, kedden a Dinamo Kijev ellen pedig be sem állt. Az elképzelések szerint januárban távozik, de a klubnál már korábban is volt ilyen elképzelés.

A Barca az elmúlt két nyár mindegyikén megpróbált túladni Coutinhón, de az ajánlatok hiánya miatt Koeman megvédte őt, kérte, hogy maradjon, és azt mondta, meg van győződve arról, hogy teljesíteni fog. A holland első évében Coutinho rendszeresen játszott, amíg decemberben meg nem sérült, és ki nem hagyta a szezon hátralévő részét. Ebben a szezonban is szerepelt, mióta visszatért a sérüléséből, de nem olyan rendszeresen, mint korábban.

A SPORT szerint a katalán klubnál nem elégedettek a teljesítményével, bár dicsérik a profizmusát. Ezt bizonyítja, hogy Barjuan kétszer is a kispadon hagyta őt, és nem úgy tűnik, hogy sok percet kap majd a hétvégén a Celta Vigo ellen. A 4-3-3-as rendszerben, Ousmane Dembele visszatérésével Coutinho minden valószínűség szerint csere lesz, és a magas fizetése miatt a klubnak végleges megoldást kell keresnie. 

A Barca egyszer és mindenkorra szeretné megoldani a helyzetét, és arra számítanak, hogy a Newcastle megpróbálhatja leigazolni. A klub mindenesetre elfogadná a kölcsönadást kötelező vételi opcióval.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.