Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Jákob Zoltán átvette a legújabb Ferrariját, leesett tőle az állunk (videó)

Jákob Zoltán az első Magyarországon, aki ilyen Ferrarit birtokolhat, és több extrát is kapott az új autójára.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, hogy Jákob Zoltán körül mindig zajlik az élet, szinte állandóan úton van. Talán emiatt sem vásárolt még házat magának, tökéletesen elegendő számára az az óriási lakás, ami Budapesten szívében található.

Biztonsági szempontból is ideálisabb, mint egy ház, és szeret ott lakni, minden közel van hozzá. Nemrég még a világ másik feléről jelentkezett be, ahol szintén élvezte az életet, de már várta, hogy hazajöjjön az új Ferrarija miatt. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

A Ferrari szakemberei kézzel készített elemekkel is kedveskedtek Jákob Zoltánnak, aki az első ilyen SUV tulajdonosa Magyarországon. Jelenleg ő mondhatja el magáról egyedüliként, hogy ilyen Ferrarival hajt Budapest utcáin.

Hónapokat várt az autóra, a Ferrari első SUV-jára, ami egy villámgyors családi autó, tele extrával. A pontos ár nem ismert, de igen nagy összegről lehet szó, már csak az egyedi elemek miatt is, kiegészülve a karbonokkal.

A videó önmagáért beszél, akárcsak a Ferrari hangja. Van ám benne erő, luxus, minden, ami csak ahhoz kell, hogy Zoltán és utasai a lehető legkényelmesebben érezzék magukat, tökéletes választás volt a milliárdos üzletember részéről.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.