Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Jákob Zoltán Ferrarit cserélt (videó)

Jákob Zoltán nagyon szereti az autóit, és a Ferrari a kedvenc márkája, bár két másik szörnyeteg is úton van hozzá.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje tudni lehet, hogy Jákob Zoltán vásárolt magának még két másik sportautót, amik ráadásul teljesen újak, új modellek. Az egyik egy McLaren, ez fog hamarabb megérkezni hozzá, talán már ezen a nyáron, így valószínűleg egy időre pihenőre mennek a Ferrarik.

A másik nagydurranás pedig egy Lamborghini, amire azonban a gyártás miatt sokat kell várnia. Hosszú-hosszú hónapok telnek el, mire befut A Nagy Ő-höz az autó, de megéri rá várni, és nem kizárt, hogy az lesz az eddigi legkomolyabb verdája. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Egy ideje a Ferrari SUV-jával rója az utakat, amivel nagyon elégedett, és egy több mint 200 millió forintos verziót vásárolt. Nem nehéz kiszúrni őt az autóval, hiszen Budapesten talán még mindig ő az egyetlen, akinek ilyen gépe van.

„Nemrég pedig átpattant a másik Ferrarijába, amit szintén szeret, sok kellemes emlék fűzi hozzá. Nosztalgiáztam egyet egy kis cuki Ferrari 458 Specialéban… olyan érzés benne, mintha eggyé válnék az aszfalttal” – írta a posztjában.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.