Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,07 Ft
Euró
393,95 Ft
Font
461,69 Ft
Bitcoin
66,309 $

Jákob Zoltán akár hét évvel hosszabbíthatja meg az életét egy program segítségével

Jákob Zoltán egy élethosszabbító kezelésen vett részt Svájcban, és ha betartja a szabályokat, akár további hét évvel hosszabbíthatja meg az életét.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Jákob Zoltán Svájcba utazott, amin sokan meglepődtek, mert általában ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a világ másik felére repül. Ezúttal csak Svájcig ment, ahol egy magánklinika vendége volt. Egy világhírű magánklinikán szált meg, hogy egy élethosszabbító kezelésen vegyen részt.

Közben idehaza továbbra is odavannak érte a nők, rengeteg ismerkedési ajánlatot kap. Nem panaszkodhat, viszont ő is tudja, egyesek elsősorban csak a pénzére utazhatnak, amivel jobb óvatos lenni. Zoltán az évek alatt tanult már ebből, és elég jól ki tudja szűrni azokat, akik pontosan erre utaznak. Soron kívül Toroczkai László Magyar Péternek: egy picivel több alázatot szeretnék javasolni

Zoltán a Bors kérdésére mesélt arról, hogy fiatalabbnak érzi magát, mint az indulás előtt. Hozzátette, nyilván matematikai értelemben ez egy vicc, ugyanakkor a fizikumát illetően már távolról sem. Két kilót gyorsan le is adott, miközben folyamatosan töltődött és sokat pihent, nemigazán erőltette meg magát.

„Az első másfél, két napban számlálhatatlan orvosi vizsgálatot végeztek el rajtam, majd az eredmények tükrében kialakítottak számomra egy teljesen rám szabott étrendet.” – mesélte a Borsnak, és nem lepődött meg azon sem, hogy a szénhidrátot csökkentenie kell, ami szinte teljesen kikerült az étrendjéből, és már nem is hiányzik neki.

„Egyszerűen nem kívánom a cukros és agyonlisztezett ételeket.” Arra is fény derült, hogy további hét évvel hosszabbíthatja meg az életét, ha betartja a programot, ami nem kis dolog. Hét év rengeteg idő, sokan mondanának erre igent, de ehhez tartani kell az edzéstervét is, amit nem tart megerőltetőnek.

A Lidl után az Aldi is várja az új munkavállalókat a Balatonhoz

30, 35 és 40 munkaórás jogviszonyra is lehet jelentkezni, beállhatnak akár az egyetemisták és főiskolások is.