Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Izrael valószínűleg nem fogja megtámadni Iránt a pészah végéig

A zsidó ünnep április 30-án ér véget, leghamarabb erre az időpontra becsülik Izrael Irán ellen tervezett támadását.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Alaa Badarneh
Közel-Kelet

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy amerikai műsorszolgáltató jelentése szerint Izrael valószínűleg nem fogja megtámadni Iránt az április 30-án véget érő zsidó pészah ünnepéig. Az Al Jazeera szerint az ABC News egy meg nem nevezett amerikai tisztviselőre hivatkozva jelentett arról, hogy ez azonban „bármikor változhat”.

Izrael állítólag képtelen megegyezni a válaszlépésről az Irán által a múlt héten indított több mint 300 iráni drón és rakéta bevetésével végrehajtott támadásra, melyet Irán válaszul Izrael saját, április 1-jén a damaszkuszi iráni konzulátusra mért halálos csapására indított. Csütörtökön egy újabb izraeli háborús kabinetülés várható. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.