Ismét emelkedtek az üzemanyagárak Magyarországon

Budapest, 2020. július 26. MOL üzemanyagtöltő állomás a XVIII. kerületben, a Puskás Ferenc utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
not image

Kulcsár Péter

2021.március.19 - 18:03

Pénteken újfent változott a benzin és a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon.

Legutoljára március 12-én történt változás az üzemanyagárakban itthon, a benzin literenkénti átlagára akkor 3 forinttal 431 forintra, míg a gázolaj literenkénti átlagára 3 forinttal 438 forintra nőtt.

Pénteken, vagyis március 19-én a holtankoljak.hu portál értesülései szerint a 95-ös oktánszámú benzin literenkénti átlagára 4 forinttal 435 forintra, a gázolaj literenkénti átlagára pedig 2 forinttal 440 forintra emelkedett.

Segítséget a jövőben az jelenthet, hogy a magasabb kőolajárak miatt csökkenhet a jövedéki adó mértéke, erre viszont még legalább egy hónapot várnunk kell.